Tilmelding til kundeklubben
Mobil:*
E-mail:*
Fornavn:*
Efternavn:*
Kodeord:*
Bekræft kodeord:*
Adresse:
Postnr:
By:
Min foretrukne butik:
DIN TØJMAND
Felter mærket med * skal udfyldes
TILMELD
FORDELE
100 KR. I VELKOMSTBONUS

Når du melder dig ind i Kundeklubben, modtager du en rabatkode der giver dig 100 kr. i rabat. Rabatkoden kan bruges på et enkelt køb på hjemmesiden eller i en af vores butikker, når du køber for over 500 kr. Gælder ikke på køb af gavekort.

MÅNEDLIG KONKURRENCE FOR ALLE MEDLEMMER

Alle medlemmer af Kundeklubben er automatisk med i vores månedlige konkurrence, hvor man kan vinde flot tøj fra DIN TØJMAND. Præmien skifter fra måned til måned og man behøver ikke gøre noget for at deltage; alle der er medlemmer af Kundeklubben er automatisk med i konkurrencen. Månedens heldige vinder vil blive vilkårligt udtrukket i starten af den efterfølgende måned.

TILBUD OG KAMPAGNER

Som medlem af Kundeklubben vil du få specifikke tilbud som kun gælder for medlemmer. Derudover vil du via vores nyhedsmails altid være informeret om generelle tilbud og kampagner hos DIN TØJMAND.

VIP-ARRANGEMENTER
Du kan blive inviteret til VIP-arrangementer, både lokalt og nationalt. Det kan være i form at klubaftener hvos din lokale butik holder eksklusivt åbnet for klubmedlemmer med gode tilbud. Hold øje med vores nyhedsmails for at finde ud af hvilke arrangementer du ønsker at deltage i.